Kurser / Hvem er jeg...

Hvem er jeg...

Hvem er jeg.....
 
  

 
Mit navn er Vivi Bendixen 52 år
 
Jeg elsker selv at være kreativ, og at hjælpe andre i gang med forskellige kreative sysler. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe andre til at føle at de har skabt noget godt. Derudover er jeg en meget positiv person, som altid vender noget negativt til det positive. Og jeg prøver altid på at inspirere andre i mit atelier, med min gode energi og udstråling.

- Det er væsentlig for mig at bruge mine kreative evner som jeg besidder, i mit job. Ligesom det er vigtigt for mig at kunne hjælpe andre til at finde glæden og roen i at skabe. Til dagligt arbejder jeg med maleri, keramik, stentøj og porcelæn, derudover har jeg Bendixen Galleri som er åbent i følgeaftale samt af og til arr. åbne dage.
Jeg samarbejder også med andre galleri med mine stentøjs dameskulptur & Malerier.

Jeg har gennemført Alment Voksenpædagogisk Grundkursus (AVG), som jeg har glæde af når jeg hjælper andre med at være kreativ. Jeg har været i branchen i en god årrække. Hvorfra jeg har stor erfaring med håndtering af forskellige kreative sysler og at lære fra mig. Jeg har altid været kreativ, og har tidligere gået til porcelænsmaling, keramik, maleri, blomsterbinding, silketryk og filt.

- Jeg har siden 2005 været selvstændig, hvor jeg har arbejdet med maleri, skulptur og lavet tørklæder i filt og silketryk. De første 4 år var jeg ligeledes smykkedesigner, og solgte engros til butikker. I 2007 var  jeg  kreativ medarbejder i en miniklub på Vellev skole,ved siden af mine egne kreative sysler.
Før jeg startede som selvstændig blev jeg udlært kok, og sidenhend arbejdet i en årrække som bogholder i min mands virksomhed.
 
- At kunne hjælpe andre personer med at finde roen og glæden ved at sidde og skabe, er altid noget jeg har brændt for, jeg elsker at have med andre personer at gøre. 
 
 
Jeg er Autodidakt kunstner med forskellige kurser.

Billedkunst Udd. på VUC Randers  2005
Kunstsmoothie kursus på Media College i Aalborg, 2010
Silketryk og filt kursus i Hobro, 2009
Alment Voksenpædagogisk Grundkursus (AVG) på VPC-Århus, 2006
Malerkursus på Randers Kunstskole, 2005
Malerkursus på Århus kunstakademi, 2004
Glaskursus i Randers, 2003
Keramikkursus på AOF Randers, 1997 - 1999
Porcelænsmalingskursus hos privat, 1992 - 1995
Blomsterbinding 1990 - 1991
Bendixen Atelier  | Tlf.: 61181395 | kontor@bendixen-design.dk